De Big Green Egg is tegenwoordig erg populair.

En dat is niet voor niets, want wist u dat de Big Green Egg het meest veelzijdige buitenkeuken van het moment is? Het groene, eivormige kooktoestel heeft iets weg van een oven en van een barbecue en is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleinoven. Bij de Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. Wilt u de veelzijdigheid van de Big Green Egg zelf ervaren? Dan kunt u door Rent A Green Egg uw barbecue met de Big Green Egg laten verzorgen door middel van een heerlijk Vlees arrangement.

Rent a Green Egg
Rent A Green Egg Bakken

Arrangement

  • Green Egg Budget
  • Green Egg Standaard
  • Keurslagers keuze
  • Beter Leven
  • All In Arrangement A
  • All In Arrangement B
  • All in Keurslagers Keuze
  • 4- pers Verwenarrangement

U kunt in deze Barbecue Brochure vinden wat alle arrangementen inhouden. LET OP! Wij verhuren de Big Green Egg alleen naast 1 van onze arrangementen.

Wat zijn de kosten voor het huren van de Green-Egg?

Rent A Green Egg is onderdeel van Keurslager ‘t Plein Lemmer. Wilt u graag eens grillen met een echte Big Green Egg zonder deze zelf aan te hoeven schaffen? We brengen hem graag voor een weekend bij u thuis. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om voor een klein bedrag groots te kunnen genieten…  De Big Green Egg is te huren in combinatie met een van onze mooie vlees of vis producten uit onze ambachtelijke slagerij. Klik op onze barbecue folder voor een eerste indruk. Maar we staan u natuurlijk graag bij met de nodige adviezen. Normaliter wordt de Big Green Egg op vrijdag geleverd en dan weer op maandag opgehaald door 1 van onze medewerkers. De kosten voor het huren bedragen € 100.- incl. bezorgen binnen een straal van 15 km binnen Lemmer. Woont u buiten deze 15km? Geen probleem, voor €0,50 ct. per kilometer komen we de Big Green Egg bij u bezorgen!  Standaard berekenen wij een borg van € 250,– Dit zal naderhand worden verrekend.

Wat eten we vanavond?

Heeft u iets lekkers zien staan? Dan kunt u via dit contact formulier contact met ons opnemen, of kunt u ons bellen op 0514-561234.

Hebt u nog wat hulp of verdere uitleg nodig, kunt u ons bellen, of staan we u graag te woord in onze winkel.